понеділок, 15 лютого 2010 12:16

На цьому тижні Рада призначить перевибори Черновецького

На цьому тижні Рада призначить перевибори Черновецького
Верховна Рада на пленарному тижні 16-19 лютого розгляне 65 проектів законів і постанов. Про це йдеться в розкладі засідань парламенту на відповідний період.

У вівторок, 16 лютого Рада розгляне ряд соціальних законопроектів, у тому числі й зміни в закони про державну службу та службу в органах місцевого самоврядування в частині пенсійного забезпечення службовців.

Також у вівторок депутати розглянуть зміни до закону "Про військовий обов"язок і військову службу" і зміни Кодексу адміністративного судочинства і Цивільного кодексу.

В середу, 17 лютого парламент розгляне ряд законопроектів у галузі агропромислового комплексу, зокрема зміни законів "Про особисте сільське господарство" і "Про дитяче харчування".

В четвер, 18 лютого депутати мають намір розглянути в другому читанні законопроект про обрання мерів міст більше 50 відсотками тих, що проголосували на виборах, а також призначення позачергових виборів Київської міської ради і мера Києва.

На цей же день заплановано розгляд пропозицій Президента до ухвалених Радою законів "Про Національний банк", "Про нормативно-правові акти".

У п"ятницю, 19 лютого Рада планує заслухати звіт своєї тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обставин, пов"язаних із звинуваченнями в розбещенні неповнолітніх, а також зміни до закону "Про кінематографію".

Наступний пленарний тиждень запланований на 2-5 березня, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «На цьому тижні Рада призначить перевибори Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути