пʼятниця, 31 травня 2024 09:09

"Немає жодного дня, коли я не плачу" - Заріцька сказала, чому скасувала весілля
3

Олександра Заріцька з коханим
Фото: instagram.com/kazka.band
Олександра Заріцька з коханим
Олександра Заріцька з коханим

Солістка гурту Kazka 31-річна Олександра Заріцька скасувала заплановане на червень 2024 весілля з Павлом Тараненком.

У коментарі "Люкс ФМ" зірка зізналась, що зараз у планах максимально допомагати армії.

"Весілля буде, не хвилюйтеся. Зараз є більш важливі справи. Я наразі намагаюся більше допомагати армії та виступати перед військовими. Ми вирішили, що весілля відсвяткуємо після війни. Інакше це буде не те, про що я мріяла все своє життя. Бо для мене весілля - два дні, 350 людей, масштаб в плані душі. Коли твоя душа спокійна і ти насолоджуєшся максимально тим, що ці два дні тільки для вас. Зараз немає жодного дня, коли я не плачу. Я не зможу святкувати свій найкращий день у світі, розуміючи, що Харків зараз бомблять щодня. Мені не дозволяє совість", - прокоментувала артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Павлік зіграв весілля з молодшою на 29 років блогеркою: фото

Додала, що розпис з коханим також перенесли.

"Паша пропонував мені безліч разів піти й просто розписатися, але це все ж таки знову не моє. Ми заручені, живемо разом, але поки що неофіційно", - підсумувала Олександра.

Зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару вийшла заміж за британця Ріса. Для церемонії Ірина обрала витончену сукню білого кольору з вишивкою. Образ доповнила черевиками в тон, мінімалістичними прикрасами-перлинами й букетом з півоній.

Зараз ви читаєте новину «"Немає жодного дня, коли я не плачу" - Заріцька сказала, чому скасувала весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі