субота, 15 червня 2024 02:50

Співачка Klavdia Petrivna випустила нову пісню

Співачка Klavdia Petrivna випустила нову пісню
Klavdia Petrivna випустила нову пісню. Фото: Showbiz

Популярна співачка Klavdia Petrivna презентувала новий трек "Театр".

Ця пісня - натяк на те, що буде відбуватися під час її сольних концертів у серпні, прокоментувала головна загадка українського шоубізнесу. Кліп вона виклала на YouTube.

В кліпі показується відображення життя крізь призму сцени, де буденність стає виставою, а люди перетворюються на акторів, які постійно намагаються видавати себе за інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто отримав премію YUNA за досягнення у музиці

Сенсом пісні є усвідомлення, що кожен грає свою роль. А власні почуття та емоції люди ретельно приховують під масками.

"Усе життя - театр! Люблю перетворювати рутину на цікаву виставу, грати ролі та інтригувати. Нехай ця пісня стане невеличким натяком... Скоро побачимось", - прокоментувала співачка.

Вона нагадала про свої перші сольні концерти у столичному Палаці Спорту в серпні.

Klavdia Petrivna - українська співачка, авторка пісень та музикантка, яка приховує свою особистість. Набула швидкої популярності в соціальній мережі TikTok. Її треки набирають мільйони прослуховувань на YouTube та стримінгових сервісах. На початку 2024 року очолила чарти українських радіостанцій з піснею "Знайди мене".

Це псевдонім, запозичений у героїні роману "Записки кирпатого Мефістофеля" українського письменника Володимира Винниченка.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Klavdia Petrivna випустила нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі