понеділок, 17 червня 2024 21:01

Краще за всіх: чотири знаки, які перевершать самі себе

Краще за всіх: чотири знаки, які перевершать самі себе
Залишайтеся оптимістом. Влітку справи підуть краще. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 17 по 23 червня чим раніше прокидатиметеся, тим краще йтимуть справи. Не хочете нажити собі ворога - не позичайте грошей. Навіть якщо про позику просить близький друг.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це вдалий час, аби працевлаштовуватися, - говорить астрологиня. - Грошей зароблятимете більше та й серед нових колег почуватиметеся затишно. Залишайтеся оптимістом. Влітку справи підуть краще. Бережіть речі, які цінні для ваших коханих. Під час прибирання в оселі не варто викидати того, що не належить вам. Окуляри підбирайте у четвер. До перукарні ідіть у п'ятницю. Краще за всіх почуватимуться Тельці, Леви, Діви і Риби. Ці чотири знаки перевершать самі себе".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Цей тиждень допоможе наважитися на те, чого жадали роками. Відкриєте у собі нові таланти і зумієте солідно заробити.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Таланитиме людям, які звикли працювати в екстремальних умовах. Не бажано презентувати результати своєї роботи і гучно заявляти про себе. Вразити когось буде важко.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Марно розраховувати лише на удачу. Добрий прибуток принесе наполеглива праця та креативні ідеї. Не варто експериментувати з новою косметикою. Алергії не оминути.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не спішіть вкладати гроші у свої "хочу". Скоро про ці покупки пошкодуєте. Легше буде втратити когось зі свого оточення, ніж набути нових друзів. Не говоріть із товариством на підвищених тонах.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вам хотітиметься близькості. Партнери не виявлятимуть ініціативи. Не будьте й ви занадто нав'язливими. Це час кар'єрного росту. Вдасться досягти того, чого прагнули багато років.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вдалий час для вибору нової кухонної техніки та комп'ютерів. Купувати чи здавати у ремонт автомобіль краще у вівторок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші знайдуть шлях до ваших кишень: які знаки стануть заможними

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Розкривайте у собі нові таланти. Вигідних фінансових пропозицій буде обмаль, але ви зумієте розгледіти найбільш привабливі. Уникайте провокацій. Друзі спробують намовити на щось підле, а відповідати за вчинок доведеться самотужки.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Справи підуть угору. Кризові моменти - позаду. Та залишайтеся обачними. Це час ризикованої фінансової діяльності. Не варто купувати нерухомість, дорогу техніку та авто. Зачекайте із розширенням бізнесу.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вагатиметеся, що робити далі. Одних кликатимуть на заробітки, інших переманюватимуть у новий колектив. Не бійтеся змін. Риба шукає, де глибше, а людина, де краще.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Літнім сусідам знадобиться допомога у саду. Підстрижіть газон, упорядкуйте клумбу, допоможіть обірвати вишні чи законсервувати фрукти. У вівторок варто виводити шпори та мозолі на ногах.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Розпочнеться період фінансового злету. Гроші йтимуть до ваших рук. Не спішіть вкладати їх у новий бізнес. Не давайте у користування дітям дорогих телефонів і ноутбуків.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Навколо вас багато сильних та ініціативних однодумців. Налагодьте співпрацю. З цими людьми ваші справи підуть вгору. Покупку квартири перенесіть на липень, коли буде більше вигідних пропозицій.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Краще за всіх: чотири знаки, які перевершать самі себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі