понеділок, 24 червня 2024 13:16

Зеленський назвав основне завдання нового керівника УДО

Зеленський назвав основне завдання нового керівника УДО
Президент Володимир Зеленський представив співробітникам УДО нового керівника Олексія Морозова. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський представив співробітникам Управління державної охорони нового керівника відомства - полковника Олексія Морозова.

При цьому глава держави наголосив, що основне завдання нового начальника УДО - забезпечити, щоб в установі працювали тільки патріотично налаштовані фахівці, "які повʼязують свою долю виключно з Україною". Про це повідомляє пресслужба президента.

"Окрім цього, Управління потребує модернізації структури та роботи, щоби відповідати вимогам воєнного часу. У нового керівника є карт-бланш на зміни. Потрібні нові підходи до роботи з особовим складом - без радянщини", - наголосив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські агенти проникли в охорону Зеленського: британська преса написала про замах на Буданова

За його словами, йдеться про підвищення рівня бойової та мобілізаційної готовності особового складу й нові підходи до рекрутингу кадрів для відомства. Потрібно також удосконалювати матеріально-технічну та навчальну бази УДО, зокрема створити власний навчальний полігон та сучасний спеціалізований Центр підготовки фахівців безпеки на базі Інституту Управління державної охорони.

"Звичайно, Управління має бути очищене від усіх, хто обирає для себе не Україну або дискредитує Управління державної охорони. Ваше завдання – це безпека ключових інституцій нашої держави. Я дякую всім, хто виконує це завдання абсолютно сумлінно", - сказав президент.

Новопризначений керівник УДО подякував за довіру та зазначив, що виправдає її діями, а не промовами. Морозов також попросив співробітників підтримати трансформацію Управління, зокрема реалізацію ініціатив, які він запропонує.

Президент Володимир Зеленський 9 травня звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони.

Перед тим СБУ повідомила про затримання двох полковників УДО, які зливали росіянам секретну інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський назвав основне завдання нового керівника УДО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі