вівторок, 25 червня 2024 09:33

Зірка "Кварталу" Ірина Сопонару показала весільні фото з британцем і розсекретила подробиці церемонії
8

Ірина Сопонару з чоловіком
Фото: Скріншот
Ірина Сопонару з чоловіком
Ірина Сопонару з чоловіком
Ірина Сопонару з чоловіком
Ірина Сопонару з чоловіком

Зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару розповіла про своє весілля з британцем Рісом.

В інтерв'ю Аліні Доротюк акторка зізналась, що церемонія відбувалася в Україні.

"Весілля було скромне, звичайне. Було до 70 людей. З гостей були мої колеги, все моє оточення, переважно коміки. Не було стресу. Моя подруга займалася організацією. Все було дуже спокійно. Воно так швидко промайнуло. Один вечір святкували. Наступного дня вдома ходила в фаті, бо я не находилася в ній. Я купувала сукню українського бренду. Мені хотілося бути класичною нареченою. У мене було дві сукні, які я змінювала. Весілля оплачував Ріс. На весіллі ми попросили, щоб не витрачали гроші на квіти й задонатили. Спочатку хотіла задонатити військовим, але є декілька притулків, де біда…", - прокоментувала Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Зібров показав, як відсвяткував 67-річчя: фото з сім'єю і зірковими друзями

Ріс своєю чергою додав, що його родичів на весіллі не було.

"Я запросив близько 40 людей з великої Британії, але прийшла лише одна. Бояться. Навіть сім'я не прийшла. Проблеми безпеки. Ми зробимо щось в Англії дещо згодом, щоб відсвяткувати з ними. Близькі люблять її", - зазначив чоловік.

Чоловік Сопонару працює дистанційно у компанії, яка виготовляє біологічно активні добавки. Найпопулярніший продукт - це серія засобів від випадіння волосся для чоловіків, розповідала зірка.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Кварталу" Ірина Сопонару показала весільні фото з британцем і розсекретила подробиці церемонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі