вівторок, 25 червня 2024 18:40

Тищенко збирав з кумом "котлети", але прийшло ДБР - мережа вибухнула мемами
20

Сьогодні Печерський районний суд міста Києва суд обирає запобіжний захід народному депутату від партії "Слуга народу" Миколі Тищенку.

Зранку слідчі Державного бюро розслідувань вручили йому підозру за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі. На затримання Тищенка відреагували мемами користувачі соціальних мереж. Gazeta.ua зібрала найцікавіше.

Слідство проситиме цілодобовий домашній арешт, повідомили у ДБР та Офісі генерального прокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дівчини заступника генпрокурора знайшли маєток за 48 млн грн та Porsche за $100 тис.

Вранці ДБР опублікувало фото, на яких Тищенку оголошують про підозру.

На світлинах - пачки доларів і євро.

Процесуальне керівництво здійснює Офіс генпрокурора, сказали.

Микола Тищенко обирався до Верховної Ради від "Слуга народу" по округу у Святошинському районі міста Києва. Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури. Є кумом керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

20 червня у Дніпрі група осіб в одязі кольору хакі і балаклавах напали на колишнього військовослужбовця спецпідрозділу Kraken Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Напад на чоловіка відбувся посеред вулиці, коли він гуляв із дитиною. Група осіб оточила чоловіка і взяла його руки у кайданки. ЗМІ повідомили, що це була охорона Тищенка.

Головне управління Національної поліції у Дніпропетровській області повідомило про відкриття двох кримінальних проваджень за статтями - умисне легке тілесне ушкодження і незаконне позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Тищенко збирав з кумом "котлети", але прийшло ДБР - мережа вибухнула мемами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі