неділя, 02 червня 2024 12:30

Гроші липнутимуть до ваших рук - які чотири знаки розбагатіють цього літа

Гроші липнутимуть до ваших рук - які чотири знаки розбагатіють цього літа
Підберіть гардероб на літо. Добре носитиметься взуття, куплене до 15 червня. Фото: pixabay.com

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Прислухайтеся до своїх бажань, беріться за складні проєкти і не бійтеся щось змінювати тут і зараз, - говорить астрологиня. - Це принесе неймовірні результати. Гроші липнутимуть до рук Тельців, Левів, Водоліїв і Риб. Ці чотири знаки мають усі шанси розбагатіти цього літа. Похід по крамницях має бути обмежений необхідним мінімумом. Не поспішайте задовольняти свої забаганки. Є ризик витратити гроші на непотріб. Над людьми братимуть гору тривога і лінь. Важко буде прокидатися вранці. Щоб повернути натхнення і працездатність, поїдьте до лісу. Підберіть гардероб на літо. Добре носитиметься взуття, куплене до 15 червня. Затримайтеся довше на роботі. Заробітки порадують".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Найцікавіші пригоди трапляться у дорозі. Не відмовляйтеся від спілкування з новими знайомими. Господарюйте економно. Не виставляйте на продаж свої речі. Вдасться примножити свої доходи.

Телець (21 квітня - 20 травня)

На кмітливих та сміливих чекає фінансовий успіх. Добре розраховуйте можливі наслідки своїх дій. Грошей вистачатиме, якщо стримаєте себе від спонтанних покупок. Не дозволяйте стороннім нав'язувати покупки, без яких можна обійтися.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Розраховуйтеся готівкою за товари та послуги. Не користуйтеся кредитками. Не довіряйте обіцянкам. Обставини завадять знайомим дотриматися слова. Не варто шукати нових партнерів для бізнесу. Ця співпраця не виправдає сподівань.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гроші надійдуть вчасно. Можна купувати авто або деталі до нього. Це час професійного росту. Займіться справами, які вдаються найкраще. Тоді кінець червня пройде на підйомі, а заробітки зростуть.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Таланитиме людям, які звикли працювати в екстремальних умовах і приймати нестандартні рішення. Завантажте себе справами. Нова посада порадує заробітками. Працювати доведеться менше, а отримуватимете більше.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Усе вчасно прийде до тих, хто вміє чекати. Вдалий місяць для роботи коло землі. Пересаджуйте рослини. Збирайте перший урожай. Вдасться добре заробити на продажі сільськогосподарської продукції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купатимуться у розкоші - яким двом знакам цього тижня заздритимуть усі

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Займайтеся тим, що любите. Не варто чинити наперекір долі. Заробітки зростають. Цікавих пропозицій буде вдосталь. Можна задуматися над пошуком нового місця для вивчення англійської. Це підвищить заробітки.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Відмовляйтеся від справ, у доцільності яких ви сумніваєтеся. Розпочинайте будівельні роботи. Жваво йтиме торгівля. Гроші йтимуть до ваших рук. Справжній джекпот зірвете на початку місяця.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

На вас сильно впливатимуть батьки і родичі, до думок яких ви прислухаєтеся. Під їхнім тиском можете зробити багато помилок. Творчих людей спіткає криза. Вони не зможуть здивувати новизною і користуватимуться чужими ідеями.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Люди будуть схильні до конфліктів і суперечок. Із середини місяця все зміниться на краще. Розпочнеться період перемог та високих доходів.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Червень стане часом багатства, перемог та досягнень. Вкладайте гроші у власну справу. Жертвуйте частину заробленого на благодійність. Ваша щедрість повернеться до вас сторицею.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Перегляньте список завдань на літо. Червень буде особливо плідним та успішним. Спробуйте довести до ладу усе, що працює абияк. Переберіть гардероб, змініть колір волосся. Вам пасуватимуть будь-які зміни в іміджі. Це все обернеться високими заробітками у майбтуньому.

Цього року найспекотнішими будуть липень та перша половина серпня. У червні може бути мало опадів. Науковці здивували прогнозом на літо.

Зараз ви читаєте новину «Гроші липнутимуть до ваших рук - які чотири знаки розбагатіють цього літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі