вівторок, 25 червня 2024 08:34

Тищенку повідомили про підозру і показали обшук
8

Народному депутату Миколі Тищенку повідомили про підозру за фактом подій у місті Дніпро.

Йому інкримінують незаконне позбавлення волі колишнього військовослужбовця. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

"За матеріалами ДБР генеральний прокурор України повідомив про підозру чинному народному депутату України Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі", - йдеться у повідомленні.

Нардепу Миколі Тищенку повідомили про підозру
Фото: dbr.gov.ua
Нардепу Миколі Тищенку повідомили про підозру
Нардепу Миколі Тищенку повідомили про підозру
Нардепу Миколі Тищенку повідомили про підозру
Нардепу Миколі Тищенку повідомили про підозру

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фігурує у "Миротворці", отримала подяку від ГУР: що відомо про помічницю Тищенка, яка опинилася у центрі скандального відео з Дніпра

У ДБР нагадали, що 20 червня у Дніпрі група осіб за вказівкою народного депутата протиправно позбавила волі потерпілого – колишнього військовослужбовця ЗСУ.

"Його утримували протягом певного часу та завдали тілесні ушкодження. Слідство встановило, що це було зроблено за попередньою змовою групою осіб та із застосуванням фізичної сили та спецзасобів. Депутату повідомлено про підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого (ч. 2 ст. 146 КК України)", - додали у ДБР.

У Дніпрі люди у формі та балаклавах напали на добровольця та бійця спеціального підрозділу "KRAKEN" Дмитра "Сина" Павлова. Невідомі виявились людьми нардепа Миколи Тищенка.

Після цього керівник Офісу президента та кум Тищенка Андрій Єрмак засудив його поведінку, назвавши її ганебною.

Зараз ви читаєте новину «Тищенку повідомили про підозру і показали обшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі