субота, 22 червня 2024 14:40

Фігурує у "Миротворці", отримала подяку від ГУР: що відомо про помічницю Тищенка, яка опинилася у центрі скандального відео з Дніпра
19

Помічниця була поруч із Тищенком під час інциденту у Дніпрі
Фото: скріншот
Евеліна Андрієвська вже понад 7 років працює у Тищенка
У соцмережах Евеліни вже немає слідів її "проросійської" діяльності, але сторінка на Миротворці все ще є
Андрієвська з батьками. Її мати, до речі, експертка з коштовного каміння і має свій ювелірний бренд
Цей допис лайкнув і Тищенко, і його вже колишня дружина Алла Барановська

У скандальному відео з Дніпра, на якому начебто охорона нардепа Миколи Тищенка напала на колишнього військового та незаконно його утримувала, також фігурувала помічниця парламентарія Евеліна Андрієвська.

Її помітили на одному з записів інциденту і одразу ж прославили у мережі. Хоча насправді дівчина, якій у серпні виповниться 27 років, працює з Тищенком ще з часів, коли він був лише ресторатором і телеведучим, пише Tabloid.

Видання зібрало декілька цікавих фактів про Евеліну. Наприклад, те, що вона фігурує на сайті Миротворець за "заперечення російської агресії" та "участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками". Раніше ЗМІ писали, що дівчина їздила в окупований Крим у 2018-му.

Андрієвська народилася у Донецьку, але навчалася у Києві і отримала чотири дипломи, чим дуже хвалиться у своєму Instagram. Під час навчання у своєму першому виші - Київському торгово-економічному університеті - боролася за звання Міс, але стала лише віцеміс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єрмак відреагував на конфлікт Тищенка з військовим

А в лютому цього року отримала диплом спеціаліста з публічного управління та адміністрування за освітньою програмою "Парламентаризм та парламентська діяльність" університету імені Шевченка.

Також, судячи з соцмереж, Евеліна працює з Миколою Тищенком, якого вважає "найкрутішим босом на світі" та "сильним лідером", щонайменше з 2017 року. Починала вона у його ресторані "Три вилки".

І хоча Миколу можна було б запідозрити у просуванні Евеліни кар'єрними сходами не лише через її професійні якості, це навряд чи було б правдою, адже колишня дружина депутата Алла, схоже, товаришувала з його помічницею та постійно лайкала її фото в Instagram. Крім того, на сторінці Андрієвської є кілька фото з ексдружиною її боса.

До того ж, Евеліна вже заміжня і не приховує свого чоловіка від загалу.

Також цікавий факт у біографії 26-річної дівчини - вона має подяку від ГУР та фото з самим Кирилом Будановим.

Судячи з численних фото Андрієвської в Instagram, вона з юних років звикла до лакшері-життя. Зокрема, зі студентства Евеліна носить відомі бренди та їздить на дорогих автівках.

До речі, Евеліна у коментарі ТСН запевнила, що її бос Тищенко не має охорони. Хоча очевидці кажуть, що на колишнього військового у Дніпрі напали саме охоронці нардепа. Сам Тищенко пізніше заявив, що це була провокація, а постраждалий військовий є начальником безпеки ботоферми.

У Дніпрі люди у формі та балаклавах напали на добровольця та бійця спеціального підрозділу "KRAKEN" Дмитра "Сина" Павлова.

Невідомі підійшли до Павлова, коли той гуляв центром міста з немовлям у колясці: вони оточили його та вдягнули на руки кайданки. Паралельно один із чоловіків тримав сумку добровольця та обшукував її. Ролики розповсюджуються мережею.

У місцевих Telegram-каналах пишуть, що невідомі люди можуть бути охороною нардепа Миколи Тищенка - він приїздив з візитом у Дніпро. За даними, у Павлова з Тищенком могла бути словесна перепалка.

Зараз ви читаєте новину «Фігурує у "Миротворці", отримала подяку від ГУР: що відомо про помічницю Тищенка, яка опинилася у центрі скандального відео з Дніпра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі