пʼятниця, 21 червня 2024 22:26

Єрмак відреагував на конфлікт Тищенка з військовим

Єрмак відреагував на конфлікт Тищенка з військовим
Глава Офісу президента Андрій Єрмак засудив поведінку нардепа Миколи Тищенка. Фото: ОП

Глава Офісу президента Андрій Єрмак засудив поведінку нардепа Миколи Тищенка щодо бійця спеціального підрозділу "KRAKEN" Дмитра "Сина" Павлова. Охорона Тищенка заламала військового після того, як він посперечався з нардепом. Під час конфлікту Павлов гуляв з немовлям у колясці.

Єрмак назвав поведінку Тищенка ганебною. Про це глава ОП написав у Телеграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Дніпрі невідомі в формі напали на військового: нападники можуть бути пов'язані з нардепом Тищенком

"Подивився відеозапис конфлікту народного депутата Тищенка та військового. Тут нема навіть про що говорити. Поведінка народного депутата - абсолютно ганебна. Їй немає виправдань. Правоохоронним органам точно є на що реагувати", - зазначив Єрмак.

Глава Офісу президента підтвердив, що є кумом Тищенка. Однак давно з ним не спілкується.

"Так, Тищенка я знаю давно. Дійсно - хрестив його сина. Але це було багато років тому. Я давно вже не сприймаю його вчинки і не розумію їх. Тому не підтримую з ним жодних стосунків", - написав політик.

Він наголосив, що кожен попри статус повинне відповідати за свої дії.

"Якщо хтось забув, що КОЖЕН повинен нести за свої неадекватні дії відповідальність, незалежно від посад чи прізвищ, раджу про це згадати. Така поведінка Тищенка несумісна зі статусом народного депутата", - зауважив Єрмак.

Дмитро "Син" Павлов - дніпрянин. З початком повномасштабного вторгнення добровільно вступив до лав ЗСУ, проходив службу у спецпідрозділі "KRAKEN" та пройшов запеклі бої, зокрема на Харківщині.

В минулому році була опублікувана серія записів розмов людини з голосом, схожим на нардепа Миколу Тищенко. У цих записах обговорюються схеми "кришування" незаконних колцентрів України.

Тищенко протягом всієї своєї карʼєри нардепа поводив себе як досить токсичний політик. Тож це далеко не перший скандал за його участі.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак відреагував на конфлікт Тищенка з військовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі