четвер, 20 червня 2024 23:48

В Дніпрі невідомі в формі напали на військового: нападники можуть бути пов'язані з нардепом Тищенком

В Дніпрі невідомі в формі напали на військового: нападники можуть бути пов'язані з нардепом Тищенком
В Дніпрі невідомі напали на військовослужбовця. Фото: Дніпро Оперативний

У Дніпрі люди у формі та балаклавах напали на добровольця та бійця спеціального підрозділу "KRAKEN" Дмитра "Сина" Павлова.

Невідомі підійшли до Павлова, коли той гуляв центром міста з немовлям у колясці: вони оточили його та вдягнули на руки кайданки. Паралельно один із чоловіків тримав сумку добровольця та обшукував її. Ролики розповсюджуються мережею.

У місцевих Telegram-каналах пишуть, що невідомі люди можуть бути охороною нардепа Миколи Тищенка - він приїздив з візитом у Дніпро. За даними, у Павлова з Тищенком могла бути словесна перепалка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родич нардепа Тищенка пов'язаний з розкраданням коштів під час будівництва метро - Bihus.info

Речниця поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська заявила, що тривають слідчі дії для ідентифікації всіх осіб.

"Ви бачили відео – там люди у балаклавах, тому треба час, щоб встановити їх особи", - сказала Старчевська в коментарі LIGA.net.

Відкрито два кримінальні провадження за статтею про умисне легке тілесне ушкодження та статтею про незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

В KRAKEN підтвердили, що Дмитро Павлов воював в спецпідрозділі.

Дмитро "Син" Павлов - дніпрянин. З початком повномасштабного вторгнення добровільно вступив до лав ЗСУ, проходив службу у спецпідрозділі "KRAKEN" та пройшов запеклі бої, зокрема на Харківщині.

В минулому році була опублікувана серія записів розмов людини з голосом, схожим на нардепа Миколу Тищенко. У цих записах обговорюються схеми "кришування" незаконних колцентрів України.

Тищенко протягом всієї своєї карʼєри нардепа поводив себе як досить токсичний політик. Тож це далеко не перший скандал за його участі.

Зараз ви читаєте новину «В Дніпрі невідомі в формі напали на військового: нападники можуть бути пов'язані з нардепом Тищенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі