субота, 01 червня 2024 18:59

Спецтема: Війна Росії проти України

"Я точно не хотів би бути брехуном": Зеленський висловився про термін своїх повноважень

"Я точно не хотів би бути брехуном": Зеленський висловився про термін своїх повноважень
Президент Володимир Зеленський сказав, що має бути зі своїм народом до перемоги. Фото: скріншот

Президент Володимир Зеленський стверджує, що він "сповнений рішучості" довести війну РФ проти України до кінця й при цьому бути зі своїм народом.

За словами Зеленського, він "завжди буде захищати Україну та Конституцію". Про це президент сказав в інтерв'ю The Guardian, опублікованому у суботу, 1 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цих грошей не вистачає": Зеленський поскаржився на повільну допомогу від США

"Коли ви балотувалися в президенти й сказали, що ви будете зі своїм народом до кінця, і ви завжди будете захищати Україну і Конституцію, ну це означає, що ви брехун, якщо просто опустите руки. І я точно не хотів би бути брехуном, особливо для своїх дітей", - наголосив Зеленський.

Мобілізація в Україні збільшилась. Це сталося після нещодавнього оновлення відповідного закону. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

За його словами, мобілізація в Україні не закінчувалась і є обов'язковою. Усі хто має мобілізаційний вік, зобов'язані оновити свої дані. Сьогодні ж це зробили вже більше мільйона людей.

Зараз ви читаєте новину «"Я точно не хотів би бути брехуном": Зеленський висловився про термін своїх повноважень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі