вівторок, 19 травня 2009 15:06

У Раді дві слідчі комісії не можуть поділити Луценка

У Раді дві слідчі комісії не можуть поділити Луценка

Народний депутат із фракції БЮТ, глава ТСК щодо розслідування інциденту з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком у Франкфурті Роман Забзалюк вважає нелегітимною комісію, яку очолює нардеп із ПР Нестор Шуфрич. Про це він заявив в інтерв"ю парламентським журналістам.

Нардеп пояснив, що, згідно з регламентом, депутат не може бути членом двох слідчих комісій одночасно.

Забзалюк нагадав, що Шуфрич уже є членом комісії з розслідування отруєння Президента України Віктора Ющенка.

Нардеп також розповів, з чого планує почати свою роботу його комісія: "Потрібно зібрати засідання комісії. Список представників дає мені всі підстави вважати її легітимною. Ми визначимо план роботи. Я впевнений, що мої колеги-нардепи не заперечуватимуть, щоб на перше засідання були запрошені представники ЗМІ для об"єктивного висвітлення події".

Забзалюк уточнив, що засідання комісії відбудеться у четвер-п"ятницю, а свої результати вона надасть упродовж двох тижнів.

ВР створила ще одну Тимчасову слідчу комісію щодо розслідування інциденту з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, яку очолив депутат-"регіонал" Нестор Шуфрич, передає ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Раді дві слідчі комісії не можуть поділити Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі