вівторок, 19 травня 2009 12:14

Луценка пустили в Китай після його обіцянки не бити їхніх поліцейських

Луценка пустили в Китай після його обіцянки не бити їхніх поліцейських

Китай перед тим, як прийняти міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, узяв з нього зобов"язання дотримуватися законів країни. Про це сьогодні, виступаючи в Раді, повідомив керівник регламентного комітету Ради, депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов.

Єфремов нагадаємо, що після Сеула, Луценко відбув з візитом до Китаю.

"Буквально вчора ми отримали один цікавий документ з Китаю. Китайська сторона з приводу прийому міністра МВС України, написала йому наступного документа: ми підтверджуємо ваш прийом у Китаї, але з однією умовою - ви дотримуватиметеся всіх законів держави" - сказав Єфремов.

"Такі аналоги повинні входити в книгу рекордів Гіннеса, коли міністра МВС приймаюча країна попереджає з приводу того, що він повинен дотримуватися її законів", - додав депутат.

Нагадаємо, що 4 травня Луценко влаштував в аеропорту Франфурта дебош. Міністр побився з поліцейськими. За інформацією німецьких ЗМІ, він був п"яним. Про інцидент стало відомо в Україні. Луценка відсторонили від виконання своїх обов"язків на час проведення відповідного розслідування.

ProUa, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Луценка пустили в Китай після його обіцянки не бити їхніх поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі