вівторок, 19 травня 2009 09:23

Луценка запросили до німецького посольства на пиво

Луценка запросили до німецького посольства на пиво

У зв"язку з тимчасовим усуненням з посади на час розслідування обставин франкфуртського інциденту у Юрія Луценка з"явилася маса вільного часу, який він присвячує читанню.

"Юрій Віталійович сидить вдома і читає. На його столі зараз лежать три книги - "Сандро з Чегема" Фазіля Іскандера, роман Дена Брауна "Янголи та демони" українською та "Історія Китаю", - розповіла керівник Департаменту по зв"язках з громадськістю МВС Інна Кисіль. Самопочуття, за її словами, у шефа нормальне.

Проте, в четвер, 21 травня, його "домашнє сидіння" перерветься. О 7 годині вечора Юрія Віталійовича чекають в німецькому посольстві. Останнє влаштовує прийом з нагоди чергової річниці німецької Конституції. Німці, як повідомила прес-секретар посольства Зігрун Майер, вже давно відправили запрошення Луценку.

"Так, Юрій Віталійович піде на прийом. Правда, поки не вирішив - сам або з сім"єю", - підтвердила інформацію Інна Кисіль.

Міністр, до речі, на цьому заході зможе попити улюбленого пива. Не захоче - на столі стоятимуть червоне і біле вино, а також сік. Саме це звичайно і подають на прийомах в посольстві.

Міцні спиртні напої, типу шнапсу, горілки, віскі і коньяку, на німецьких прийомах не передбачені. Закуски, як правило, багаті та щедрі - холодні і гарячі. Отже, спокійно можна ситно повечеряти. А ось чи збирається Юрій Віталійович звертатися до німців з промовою чи виголошувати тост, Кисіль не знає.

Сегодня.
Зараз ви читаєте новину «Луценка запросили до німецького посольства на пиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі