понеділок, 17 травня 2021 02:28

Три класні прийоми на кухні, які даремно рідко використовують
8

Оформлення кухні: модні поради дизайнерів
Фото: uutvdome.ru
Оформлення кухні: модні поради дизайнерів
Оформлення кухні: модні поради дизайнерів
Оформлення кухні: модні поради дизайнерів
Оформлення кухні: модні поради дизайнерів

Кухня – одна з найдорожчих кімнат у домі. Справа не тільки у вартості техніки, а й у оформленні інтер'єру. Там родина проводить багато часу і приймає гостей. Щоб їх вразити, господарі не жаліють коштів.

Є дизайнерські прийоми, які допоможуть прикрасити кімнату, але до нього рідко звертаються. З ними кухня буде максимально зручною й функціональною.

Шафа-вітрина

На кухні замість звичних фасадів можна встановити шафу-вітрину. Її використовують для зберігання посуду, кулінарних книжок і красивого декору.

Акцентна стіна

Якщо меблі на кухні виконані у стриманих тонах, приміщенню можна додати контрасту. Для цього використовуйте шпалери чи фарбу для оздоблення стін. Також можна виділити обідню зону чи місце над фартухом, якщо в гарнітурі не передбачені верхні шафи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антитренди 2021 року: дизайнери назвали немодні речі в кімнаті

Стільниця без плінтуса

Спеціальний плінтус захищає стик між меблями та фартухом від потрапляння води. Однак якщо правильно встановити меблі й зробити герметизацію стику, цього не станеться. Для цього фартух потрібно викладати після монтажу стільниці. Це виглядає стильно та сучасно.

Цього сезону модним є мідний і золотий колір у дизайні. З ними треба бути обережним, щоб кімната не виглядала зацяцькованою. А ще їх треба знати з чим поєднати, щоб інтер'єр став аристократичним.

Якщо кімната зроблена в персиковому, бежевому кольорі, то золотом можна підкреслити декілька деталей.

Зараз ви читаєте новину «Три класні прийоми на кухні, які даремно рідко використовують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі