вівторок, 02 липня 2024 09:10

Гребтимуть гроші лопатою: які чотири знаки стануть казково багатими

Гребтимуть гроші лопатою: які чотири знаки стануть казково багатими
Цінуйте те, що маєте. Не слід цього вівторка щось змінювати у своєму житті. Фото: pixabay.com

2 липня прислухайтеся до критики. Вона допоможе вам стати кращими.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зробіть своє життя комфортним навіть за умови вимкнення електроенергії, - говорить астрологиня. - Купіть світлодіодну стрічку та акумулятор, запасіться зарядними лампами, придбайте генератор. Найбільше пощастить Дівам, Овнам, Ракам та Стрільцям. Ці чотири знаки гребтимуть гроші лопатою і стануть казково багатими. Цінуйте те, що маєте. Не слід цього вівторка щось змінювати у своєму житті. Перехід на нове місце роботи принесе розчарування. Відкладіть на добу початок нового курсу лікування. Не експериментуйте з їжею чи косметикою. Оминайте агресивно налаштованих людей. Конфліктні ситуації можуть швидко перетворюватися на бійку. Стережіться людей напідпитку. Самі теж не зловживайте спиртним".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Побачення розчарують. Серйозні стосунки не зав'яжуться цього дня. Не час купувати авто та нерухомість, нести заяву до суду і ділити спадщину. Ви з близькими говоритимете різними мовами. Суперечки важко буде уникнути.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не варто приймати доленосних рішень. Особливі подарунки ця доба готує для працьовитих і терплячих. Настав час підбивати підсумки й наводити лад у справах.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не дозволяйте себе умовити. Відстоюйте власні інтереси. Грошей обмаль, але знайдете, де заробити більше.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зростає схильність людей до песимізму й депресивних станів. Підтримуйте близьких добрим словом. Не варто розпочинати нового курсу лікування. Очікуваної користі він не принесе.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Після заходу сонця можна скласти плани на липень. Подумайте, чого б ви хотіли. Життя раптом зміниться на краще.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Забудьте колишні образи. Не прирікайте себе на самотність. Пустіть у серце нове кохання. Добрий час для початку занять з плавання. Особливо якщо шукаєте спосіб боротьби із зайвою вагою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такий тиждень годує цілий рік - які два знаки купатимуться у грошах

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

День принесе удачу. Ваш позитивний настрій дратуватиме оточуючих. Гроші самі йтимуть до ваших рук. Не бійтеся щось втратити. Те, що вам не треба, саме відійде.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не дозволяйте сумнівам керувати вами. Беріться за складні проекти. Ризик буде виправданий. Заробітки зростуть. Якщо щось не вдається, сприймайте це як дарунок долі. Усе відбувається на краще.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Батьки хотітимуть більше уваги. Частіше заїжджайте в гості. Не варто встановлювати нові програми чи видаляти файли на ноутбуці або смартфоні. Випадково знищите важливі фото чи документ.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Купувати одяг або змінювати зачіску краще після обіду. Cтавте перед собою сміливі завдання. Цього дня вдасться більше, ніж будь-коли.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Будете продуктивними та працьовитими. Купіть новий смартфон чи ноутбук. Придбана техніка довго служитиме. Підсолодіть собі вечір порцією морозива. Не зловживайте жирними стравами.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Здаватиметься, що рухаєтеся по колу. Мало що вдаватиметься. Але не час опускати руки. Шукайте нові джерела заробітку. Обмежте споживання солодощів та кави.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на липень і здивувала прогнозом. Вона назвала знаки, які почуватимуться справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Гребтимуть гроші лопатою: які чотири знаки стануть казково багатими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі