понеділок, 01 липня 2024 23:55

Такий тиждень годує цілий рік - які два знаки купатимуться у грошах

Такий тиждень годує цілий рік - які два знаки купатимуться у грошах
З'явиться стимул працювати і заробляти якомога більш. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 1 по 7 липня вдасться заробити більше ніж попереднього місяця. Допоможе в цьому впевненість у власних силах та працьовитість.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Такий тиждень годує цілий рік, - говорить астрологиня. - Не проспіть свій зоряний час. Демонструйте свої здібності. Не шукайте відмазки. Робіть свою роботу наполегливо і вчасно. Вас помічатимуть. Дивуватимуться вашому таланту згуртовувати колектив і показувати гарний результат. З'явиться стимул працювати і заробляти якомога більш. Тельці і Терези купатимуться у грошах та зуміють перевершити власні очікування".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Відстоюйте власні фінансові інтереси. Краще за вас про це не подбає ніхто. Безпідставно ревнуватимете коханих. Не варто підозрювати їх у службових романах. Довіряйте партнерам.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Спокійне життя тільки сниться. Вас постійно залучатимуть до роботи і турбуватимуть звідусіль. У коханих можуть з'явитися таємні шанувальники. Годі довіряти чуткам. Укотре переконаєтеся, що партнери вірні вам.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

У вівторок можна іти в магазин. Придбані речі добре служитимуть. Почастішають мігрені. Прилягайте перепочити протягом дня. Особливо виснажливою буде праця на городі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Добре заробити вдасться тим, хто не опускає руки. Працювати доведеться за двох, але результат цього вартий.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Джерелом натхнення будуть кохані і діти. Успіхом закінчаться справи, за які візьметеся зранку у середу. Прокидайтеся зі сходом сонця. Це ваш плідний час.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Доведеться приймати рішення за себе та рідних. Не час проявляти слабкість. Триває найсприятливіший період для створення сім'ї. Створені у ці дні сім'ї будуть міцними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекордна спека - синоптикиня повідомила прогноз на 1 липня

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Дослухайтеся до власних бажань. Саме зараз їх вдасться втілити у життя. Чудовий тиждень для романтичних планів. Самотні можуть знайти свою пару.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Краще нікуди не поспішати, щоб не пропустити чогось важливого. Побалуйте себе смачненьким. Трохи здорового егоїзму не завадить.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Настав час розвиватися і впевнено рухатися вперед. Вам можуть довірити важливу посаду чи запропонувати нові обов'язки.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не дозволяйте батькам мирити вас з коханими. Це тільки нашкодить стосункам. Можливі запаморочення і зниження артеріального тиску. Татуювання і пірсинг відкладіть на кілька тижнів.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Саме зараз можна прикликати у своє життя успіх та гроші. Будьте більш наполегливими, коли заходить розмова про вас. Покажіть потенційним роботодавцям, на що ви здатні.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Пам'ятайте афоризм філософа Григорія Сковороди: "Коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю". Не вимагайте почуттів від людини, до якої самі нічого не відчуваєте.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на липень і здивувала прогнозом. Вона назвала знаки, які почуватимуться справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Такий тиждень годує цілий рік - які два знаки купатимуться у грошах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі