понеділок, 01 липня 2024 09:10

Ці чотири знаки відчують себе улюбленцями долі - астрологиня приголомшила прогнозом

Ці чотири знаки відчують себе улюбленцями долі - астрологиня приголомшила прогнозом
Проведений у родинному колі час надихатиме до нових звершень. Фото: pixabay.com

1 липня хотітиметься всього та одразу. Не поспішайте щось кардинально змінювати.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Проведіть цей день з дітьми, - говорить астрологиня. - З їхніх уст лунатиме істина. Почуєте підказки, яких вам не дадуть жодні консультанти. Прислухайтеся до порад, бо вони приведуть вас до успіху. Приготуйте разом домашнє морозиво. Проведений у родинному колі час надихатиме до нових звершень. Цей понеділок не принесе зайвого клопоту. Спокійно й не поспішаючи можна буде займатися своїми справами. Наводьте лад у господарстві й на робочому місці. Проводьте наради, перемовини, консультації. Розводьте квіти. Вони чудово вкоріняться і цвістимуть. Не переохолоджуйте горло. Говоріть тихо. Улюбленцями долі цього дня себе відчують Тельці, Діви, Скорпіони і Водолії. Все піде як по маслу. Тільки встигайте рахувати зароблене і мудро розпоряджатися заощадженнями".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гарно пройдуть процедури депіляції, манікюр та видалення врослих нігтів. Заробітки невисокі, але це не завадить вам купити пилосос чи іншу корисну техніку для дому.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Почнете цінувати власні зусилля і задумаєтеся, як заробляти більше грошей, але мати час на особисте життя. Не відштовхуйте ідей, які прийдуть у вашу голову. Перед вами відкриються неймовірні можливості.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

У ваш дім завітають гості, спілкування з якими давно уникаєте. День буде багатим на новини. Багато цікавого довідаєтеся про колишніх колег та коханих.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вирушайте на пошуки пари. Серед нових знайомих буде чимало гідних кандидатів. Не купуйте дорогих речей. Вони матимуть приховані вади.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не шукайте причини для свята. Піднімайте собі настрій самі. Запросіть у гості друзів. Навіть якщо удома нема світла. Ніщо не зіпсує атмосферу теплому товариству.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не варто довго спати. Час боротися зі шкідливими звичками. Рухайтеся на зустріч до своєї мрії. Вдалий результат принесе дієта та візит до косметолога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такий тиждень годує цілий рік - які два знаки купатимуться у грошах

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Нарешті зрозумієте, чого хочете. Прислухайтеся до власної інтуїції, озирніться навколо. Маєте шанс вигідно покращити матеріальне становище.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Починайте втілювати у життя свої ідеї, не зважаючи на страх. Ризик буде виправданий. Більші заробітки надійдуть через тиждень.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Важко буде уникнути зустрічі з людьми, які вам неприємні. Доля вас зводитиме з ними невипадково. Маєте шанс багато чого з'ясувати.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Утримайтеся від оновлення гардероба. Вирішення важливих родинних питань перенесіть на кінець тижня. Збільшиться кількість розлучень. Сварки спалахуватимуть без причини.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Виставляйте на продаж речі, зроблені власноруч. Їх охоче купуватимуть. Гроші йтимуть до рук. Погоджуйтеся на нове співробітництво.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Початок липня - час ризикованої фінансової діяльності. Не варто купувати авто, витрачати гроші на техніку, одяг і аксесуари.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на липень і здивувала прогнозом. Вона назвала знаки, які почуватимуться справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Ці чотири знаки відчують себе улюбленцями долі - астрологиня приголомшила прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі