середа, 03 липня 2024 18:23

Спецтема: Війна Росії проти України

На Netflix вийшов фільм про Третю штурмову ЗСУ - трейлер стрічки

На стримінговій платформі Netflix вийшов український фільм "Ми були рекрутами" про воїнів 3 окремої штурмової бригади Збройних сил України.

Про це повідомив режисер стрічки Любомир Левицький.

"Фільм покорив серця десятки тисяч глядачів в кінотеатрах і сьогодні нарешті хлопці і дівчата в полях мають змогу глянути цю роботу. Ну і звісно всі ті хто практикує домашній перегляд під щось смачненьке", - сказав Левицький.

Автор: Facebook.com/lybomir.levitsky
  На стримінговій платформі Netflix вийшов український фільм "Ми були рекрутами"
На стримінговій платформі Netflix вийшов український фільм "Ми були рекрутами"

Режисер розповів, що переговори зі стримінговою платформою розпочалися наприкінці національного прокату фільму.

Зокрема, Netflix зацікавився високими показниками касових зборів, пише Liga.net.

"Netflix дуже обережно зараз ставиться до мілітарі-контенту через низьку зацікавленість глядачів, тому ми переживали, що компанія не захоче взяти фільм. Але я вірив, що якісний продукт, круті герої та історія, а також касові збори якось вплинуть на рішення", - сказав Левицький.

"Ми подали результати кінопрокату, вони сказали, що це дуже хороший показник. Ми маємо позитивне рішення - сьогодні відбулася прем'єра фільму на Netflix", - повідомив режисер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "20 днів у Маріуполі" очолив рейтинг на Netflix

Зараз онлайн-перегляд фільму доступний лише для користувачів Netflix з України.

Документальний роудмуві "Ми були рекрутами" також планують випустити на платформах Sweet.TV і, можливо, Megogo, сказав режисер.

"Думаю, скоро будуть ще інші платформи, які відкриють обмежений реліз за кордоном. Тобто фільм можна буде подивитися платно. Відкриття онлайн-прав у різних країнах світу буде після кінопрокату за кордоном", - сказав Левицький.

У центрі сюжету стрічки - історія 19-річного новобранця 3 окремої штурмової бригади Бориса "Журналіст" Савенка. Фільм показує шлях хлопця від проходження курсу молодого бійця до справжніх дій на лінії бойового зіткнення.

Національний кінопрокат фільму "Ми були рекрутами" розпочався 2 травня 2024 року і тривав шість тижнів.

Бокс-офіс стрічки за перші чотири тижні кінопрокату в Україні становив понад 5,2 млн грн. Це другий за обсягом касових зборів результат серед українських документальних фільмів. Для порівняння, стрічка "20 днів у Маріуполі" Мстислава Чернова, яка в березні 2024-го отримала "Оскар" як найкращий документальний фільм, зібрала 8,5 млн грн за три хвилі прокату.

Зараз ви читаєте новину «На Netflix вийшов фільм про Третю штурмову ЗСУ - трейлер стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі