пʼятниця, 05 липня 2024 18:27

Назвали найгірші фільми року

Назвали найгірші фільми року
"Мадам Павутина" провалилась у прокаті. Фото: Youtube

Супергеройський трилер "Мадам Павутина" оголосили найгіршим фільмом першого півріччя 2024 року на Metacritic.

Він отримав оцінку 26 зі 100, повідомляє ITC.

На Rotten Tomatoes "Мадам Павутина" має рейтинг 11%.

У трилері одну з головних ролей зіграла Дакота Джонсон. Після прем'єри вона сказала, що навряд ще колись візьме участь у зйомках супергероїки.

Фільм з бюджетом у $80 млн навіть за два вікенди прокату не зміг дотягнути до дебюту "Морбіуса", який колись мав статус фільму про супергероїв Marvel із найнижчими касовими зборами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка нової частини "Людини-павука" приголомшила елегантним вбранням

До антирейтингу увійшла й друга частина "Бунтівного місяця" Зака Снайдера. Вона отримала 16% від глядачів на Rotten Tomatoes та 35 зі 100 на Metacritic. Оцінки обох частин стали найгіршими в кар'єрі режисера. Стрічці закидали нудний та порожній сюжет і "неоригінальність у кожній деталі".

Найгіршими фільмами також є "Вінні-Пух: Кров і мед 2" (27/100), "Гарфілд у кіно" (31/100) та шпигунський трилер Метью Вона "Арґайл" (35/100).

Мадам Павутина - це літня, сліпа і паралізована жінка, яка володіє телепатією і даром яснобачення. Крім того, вона підключена до спеціальній машини, зробленої з павутини, яка підтримує її життя.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найгірші фільми року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі