середа, 03 липня 2024 15:30

Чоловік обматюкав ветерана-ветеринара без ніг, бо той не підійшов до собаки - відео

В Одесі у ветеринарній клініці чоловік обматюкав лікаря Олексія Притулу, який є ветераном Збройних сил України, коли побачив, що той на протезах.

Відвідувач хотів, щоб ветеринар підійшов до його собаки. Про це ветеран повідомив в Instagram.

Автор: Скріншот
  Чоловік у червоному обматюкав ветерана ЗСУ на протезах
Чоловік у червоному обматюкав ветерана ЗСУ на протезах

Ветеран опублікував відео, на якому видно, як відвідувач показує ветеренару свого собаку. На прохання ветерана розвернути тварину іншим боком, чоловік запитав: "А вы не можете посмотреть?".

На це ветеран розвернувся і показав, що має протези. У відповідь почув у свій бік образливу лайку від чоловіка: "Пошел тогда ты нах*й, п**ар, бл*дь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мураєв втік, а його колишній телеведучий "крутить" на ютубі роспропаганду - відео

"Це відбулося сьогодні, під час мого звичайного робочого ранку. Я прошу вас активно поширювати це відео. Ним можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи і звичайного життя", - написав ветеран.

"Зі мною це, ну прям, одиночний випадок. Поки що. Але я чудово розумію, що подібної наволочі навкруги тьма. Я розумію, що юридично притягнути до відповідальності цю "людину" вкрай малоймовірно. Бо, нагадую, бути уй***ом в нашій країні не протизаконно. Та нехай стане відомим. Я вже знаю його ім'я та все інше", - сказав ветеран.

Увага! Ненормативна лексика!

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Олексій Притула (@oleksa1981)

Цього місяця поліція затримала чоловіка, який напав на волонтерку в Оболонському районі Києва. Зловмисник погрожував жінці за те, що вона розмовляла українською мовою.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік обматюкав ветерана-ветеринара без ніг, бо той не підійшов до собаки - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі