понеділок, 26 лютого 2024 20:14

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ніхто нашій державі успіху не подарує" - Зеленський закликав українців працювати по-максимуму

"Ніхто нашій державі успіху не подарує" - Зеленський закликав українців працювати по-максимуму
Це питання виживання України та українців, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Потрібна максимальна робота, щодня.

Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Обов'язково маємо перемогти. Обов'язково маємо зробити все, щоб перемогти. Це питання виживання України та українців", - звернувся президент.

"Ніхто нашій державі успіху не подарує. Це може бути тільки наша з вами спільна робота. Максимально активна, максимально енергійна. Кожного дня і без пауз", - сказав Зеленський.

Президент подякував усім, хто працює заради України.

"Дякую усім, хто б'ється заради України", - звернувся глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ відбили понад пів сотні атак росіян. Вечірнє зведення Генштабу

Зеленський сказав, що сьогодні взяв участь у роботі спеціального саміту у Парижі – саміту лідерів, який зібрав президент Франції Емманюель Макрон.

"Головна тематика - все, що посилює нас у Європі, нашу стійкість, спроможності: звичайно, наші арсенали, наша здатність виробляти зброю, постачання зброї для України і безперервність підтримки", - заявив.

Співпраця і рішучість країн - "це дві відповіді, які варто всім дати на питання про закінчення війни та наближення миру", сказав Зеленський.

"Все, що ми робимо разом для захисту від російської агресії, додає нашим народам реальної безпеки на десятиліття вперед. Бо кожна з російських втрат і кожен із російських програшів привчає і Росію, і будь-якого іншого супротивника Європи та загалом вільного світу - привчає, що агресія результатів не дає і не може дати", - заявив президент.

Цього місяця Зеленський відвідав з візитом Німеччину і Францію. У Берліні підписав із канцлером Німеччини Олафом Шольцом договір про співпрацю у сфері безпеки. Шольц оголосив про новий пакет військової допомоги Україні на €1,1 млрд.

У Парижі Зеленський підписав із Макроном двосторонню угоду про гарантії безпеки для України.

Зараз ви читаєте новину «"Ніхто нашій державі успіху не подарує" - Зеленський закликав українців працювати по-максимуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі