пʼятниця, 06 травня 2011 09:31

Люди Тимошенко вештаються по квартирах

Люди Тимошенко вештаються по квартирах

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що її політична сила спрямовує свою діяльність на об'єднання країни і ходить по квартирах, аби згрупувати людей.

Як повідомила прес-служба Тимошенко, на зустрічі з працівниками Тростянецького машинобудівного заводу опозиціонерка зазначила: "Я приїхала, щоб розпочати об'єднавчий процес в країні, почати піднімати людей на справжню боротьбу, яка вже буде незворотною, яка надасть відчуття, що ми пройшли складний етап становлення держави".

За її словами, члени партії "Батьківщина" розпочали "поквартирний обхід, щоб об'єднувати людей і дати команду про той час, коли треба буде спільно діяти".

"Цей день ми обов'язково оголосимо, і кожен буде його знати. Ми будемо діяти як спільна команда. Всі ми повинні включатися в роботу, щоб країна була такою, якою ми можемо її побудувати, а не такою, якою хоче її бачити кланова олігархія", - наголосила Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" зазначила, що люди, спілкуючись з нею, говорять про неприродній шлях розвитку держави.

"Я чую постійно тезу про те, що країна рухається не в тому напрямку, в якому хотіли би бачити люди. Про це кажуть і підприємці, і аграрії, і пенсіонери, і студенти. Вони не хочуть і не можуть терпіти далі знущання влади. Це означає, що сьогодні вже є воля до перемоги", - вважає Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Люди Тимошенко вештаються по квартирах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі