четвер, 05 травня 2011 21:58

Тимошенко вважає, що Сумщину перетворюють на пробний полігон зі знищення країни

Тимошенко вважає, що Сумщину перетворюють на пробний полігон зі знищення країни

Юлія Тимошенко, лідер партії "Батьківщина" сьогодні, 5 травня, відвідала Сумщину. Попередньо слідчий Генпрокуратури дозволив екс-прем'єру, що знаходиться під підпискою про невиїзд, 5-6 травня відвідати Сумську область.

"Сумщина - це саме той регіон, який "януковичі" намагаються перетворити на пробний полігон зі знищення країни", - написала лідер Батьківщини Юлія Тимошенко в Twitter.

Вона заявила, що лише спільними діями опозиція і громадяни України можуть протистояти "усім антинародним планам чинної влади": "Якщо ми не будемо разом, то вони кожного окремо розірвуть. У країни є шанс, є вибори - це жовтень 2012 року, але треба усе зробити, аби в наступні півтора роки не допустити знущання з країни. Все у ваших силах".

"Пам'ятаєте, Азаров сказав взяти лопату і копати - чи то капусту, чи то картоплю, він сам не розібрався, але йому небезпечно такі гасла проголошувати, тому що якщо люди дійсно візьмуть у руки лопати, то владі буде недобре", - заявила Тимошенко.

Вона також вважає, що створення земельного ринку без законодавчої підготовки створює загрозу територіальній цілісності країни.

"В результаті таких дій жоден наш фермер, який хотів би отримати право на володіння сільськогосподарською землею, не буде допущений до цього "свята". Якщо олігархи від влади відберуть крупні масиви землі і почнуть нею торгувати, то це вже питання територіальної цілісності України, тому що невідомо, як потім поводитимуться  із цією землею", - сказала Юлія Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вважає, що Сумщину перетворюють на пробний полігон зі знищення країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі