понеділок, 25 жовтня 2010 15:38

Азаров відмовився від викладача української мови

Азаров відмовився від викладача української мови

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що вивчає українську мову під час роботи з документами державною мовою і спілкуючись з колегами, які розмовляють українською.

Про це він заявив в інтерв'ю "РІА Новини", відповідаючи на запитання, яким чином йому вдалося поліпшити знання української.

"Уявіть собі, якщо я кожен день половину робочого часу витрачаю на читання документів українською мовою. Другу половину робочого часу я слухаю промову українською мовою на нарадах, зустрічах. Тобто я цілий день живу в цій атмосфері", - сказав Азаров.

При цьому він зазначив, що раніше займався з викладачем, однак з часом відмовився від його послуг.

"Ну, я працював з викладачем, витрачав на це час, він мені поставив вимову і так далі. Я вважаю, що з моїм рівнем зайнятості час ще й на викладача витрачати буде неправильно", - сказав Азаров.

Крім того, він повідомив, що, як правило, робочий день прем'єр-міністра триває з восьмої ранку до восьмої вечора, іноді трохи менше, іноді трохи більше.

Азаров також розповів, що займається плаванням - півтора години - годину на день, а на сон залишається близько шести годин.

Нагадаємо, раніше Азаров заявляв, що має намір вивчати українську мову спільно з міністром внутрішніх справ Анатолієм Могильовим, повідомляє УНІАН.

У червні Азаров повідомив, що бере уроки української мови.

Зараз ви читаєте новину «Азаров відмовився від викладача української мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі