пʼятниця, 08 жовтня 2010 16:41

Азаров не збуджує українських дівчат до еротичних фотосесій

Азаров не збуджує українських дівчат до еротичних фотосесій
Українські студентки-журналістки роздяглися б для прем'єр-міністра України Миколи Азарова хіба що за гроші. Про це заявили студентки Інституту журналістики Київського національного університету імені Т. Шевченка.

Серед українських дівчат виявилося не так уже і багато охочих піти на подібний експеримент. "Для Азарова я б не роздяглася. Ну хіба що за гроші. Безкоштовно - ні! В українській політиці взагалі дуже мало привабливих чоловіків ", - сказала студентка Карина.

Однак, на її думку, в Інституті журналістики знайшлися б охочі зробити українському прем'єру такий подарунок. "До сексуальності і сексу в цілому ставлюся дуже позитивно, але для Азарова б однозначно не роздяглася", - повідомила другокурсниця Катя. Єдиний, заради кого дівчина пішла б на таке, це віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко.

"В українській політиці Тігіпко - самий сексі! Азаров - чоловік розумний, звичайно, але не мій типаж, - вважає студентка. - А взагалі, Путін і Медведєв - мої секс-символи. З такими чоловіками можна йти по життю, спираючись на мужнє плече".

Студентка журфаку Катерина з задоволенням роздяглася б для Володимира Жириновського. "Обожнюю поганих хлопців! Комусь подобаються гарні правильні хлопці, а я люблю ублюдків", - заявила вона.

"Щоб піти на таке, треба для початку бути готовою взагалі роздягнутися на публіці. Тому особисто я б на таке не пішла. Але це мої особисті переконання", - сказала студентка Інституту журналістики Ксюша.

"У політику не йдуть красені. Туди йдуть або розумні, або пробивні, або просто багаті. А от гарні мужики йдуть у музиканти, художники і т.д. ", - переконана вона.

В українській політиці немає мужніх образів, а лише комічно-трагічні, вважає студентка Настя. "Мені подобається Жириновський! Такий веселий, впевнений у собі. Білл Клінтон теж нічого", - зазначила дівчина.

Студентка Олександра вважає єдиним привабливим чоловіком у політиці Миколу Катеринчука. "Можна було б навіть використовувати текст його рекламного постера: сфотографувати дівчат в еротичному вбранні і підписати "Наші Жінки - найчарівніші в Європі", - запропонувала вона.

У топ-5 політиків, для яких дівчина, можливо, роздяглася б, увійшли також Сергій Тігіпко, Віктор Янукович (який, за її словами, "дуже навіть непоганий у свої роки"), президент США Барак Обама і прем'єр РФ Володимир Путін.

"Можна зробити таку фотосесію для Януковича або Ющенка. Грайливо сфотографувати дівчину, підписавши, наприклад "Усе буде Донбас!" Або обіграти ідею з фірмовою фразою Ющенка "любі друзі", - запропонувала студентка Карина.

У Москві студентки факультету журналістики МДУ підготували прем'єр-міністру Росії Володимиру Путіну подарунок до дня народження у вигляді еротичного календаря.

Крім того, інші студентки факультету журналістики запропонували альтернативний календар, в якому поставили прем'єру РФ гострополітичні запитання.

"DELFI"

Зараз ви читаєте новину «Азаров не збуджує українських дівчат до еротичних фотосесій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі