середа, 01 вересня 2010 11:32

Азаров братиме спільні уроки української з Могильовим

Азаров братиме спільні уроки української з Могильовим

Прем"єр-міністр України Микола Азаров має намір удосконалювати своє знання української мови разом з міністром внутрішніх справ Анатолієм Могильовим.

У селі Щасливе Київській області, де в середу прем"єр брав участь у святі Дня знань, журналісти поцікавилися у нього, як просувається вивчення української мови у міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова. На це Азаров відповів: "Вивчатимемо разом з Могильовим українську мову".

Прем"єр-міністр також назвав задовільним стан підготовки шкіл до нового навчального року.

"В цілому по країні підготовка пройшла задовільно", - сказав він, характеризуючи підготовку загальноосвітніх навчальних установ на початок навчального року.

Як повідомлялося, 1 липня президент України Віктор Янукович під час наради з керівниками правоохоронних органів зробив зауваження міністрові внутрішніх справ Анатолію Могильову, який свою доповідь почав російською мовою.

"Я даю вам два місяці, щоб ви перейшли на українську мову", - сказав Янукович.

У свою чергу Могильов доручив всьому своєму оточенню говорити виключно українською, щоб швидше освоїти мову і виконати доручення глави держави.

Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «Азаров братиме спільні уроки української з Могильовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі