четвер, 21 жовтня 2010 13:47

Новим мером Москви призначили Сергія Собяніна

Новим мером Москви призначили Сергія Собяніна

На позачерговому засіданні Мосміськдуми депутати проголосували за кандидатуру Сергія Собяніна, запропонованого на посаду мера Москви Президентом РФ Дмитром Медведєвим.

Виступаючи в Мосміськдумі перед голосуванням, колишній губернатор Тюменської області, який був до призначення московським градоначальником віце-прем'єром і главою апарату уряду Росії, заявив про готовність переглянути план розвитку столиці.

Його кандидатуру на засіданні депутатам представив голова адміністрації Президента Сергій Наришкін, який заявив, що С. Собянін заслужив "авторитет людини, яка вміє послідовно добиватися своїх цілей, людини, яка уважно ставиться до людей".

Результат голосування викликав мало сумнівів, оскільки 32 депутатських мандати з 35 в Мосміськдумі належать "Єдиній Росії", а московські "єдинороси" вже заявляли про готовність підтримати С. Собяніна.

Виступаючи на засіданні Мосміськдуми, С. Собянін зазначив, що, за останні роки "місто змінилося на краще", але в той же час Москва може розвиватися "динамічніше" і "з більшою віддачею для городян".

Нагадаємо, 28 вересня Медведєв підписав указ про відставку Юрія Лужкова з формулюванням "у зв'язку з втратою довіри президента".

За матеріалами ВВС, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Новим мером Москви призначили Сергія Собяніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі