пʼятниця, 31 травня 2024 19:55

Спецтема: Війна Росії проти України

"Опять ФАБ уронили, утром летали, летали" - перехоплена розмова росіян на Бєлгородщині

"Опять ФАБ уронили, утром летали, летали" - перехоплена розмова росіян на Бєлгородщині
ГУР опублікувало розмову росіян у Бєлгородській області РФ. Фото: suspilne.media

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало розмову росіян у Бєлгордській області Російської Федерації.

На записі ті обговорюють, як в РФ падають російські керовані авіабомби.

"У нас знову ФАБ впустили біля Батрацьких дач і біля Птищенко. І на Таволжанці впустили ФАБ знову сьогодні", - говорить росіянка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пиз*арез. Только сколотили банду в 500 рыл" - українська розвідка перехопила розмову російських військових

"Вони вранці літали, літали", - каже росіянка.

"Перехоплення розмови цивільних щодо невдоволення цивільного населення Бєлгородщини через систематичне падіння на території області російських авіаційних засобів ураження (у т.ч. авіаційних бомб), які противник планував використати для ураження цілей на території Харківської області", - пише ГУР.

У березні підрозділи легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу і "Сибірського батальйону" увійшли на територію Грайворонського району Бєлгородської області, а також на територію Курської області РФ. "Сибірський батальйон" повідомив про запеклі бої на території РФ.

Російські війська втратили понад 1500 осіб вбитими і пораненими внаслідок рейду добровольців, повідомили у легіоні "Свобода Росії".

Зараз ви читаєте новину «"Опять ФАБ уронили, утром летали, летали" - перехоплена розмова росіян на Бєлгородщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі