середа, 29 вересня 2010 10:21

Лужков подасть до суду на Медвєдєва через відставку

Лужков подасть до суду на Медвєдєва через відставку

Екс-мер Москви Юрій Лужков має намір оскаржити рішення про відсторонення його від посади в суді.

Про це заявив близький друг колишнього градоначальника Йосип Кобзон.

"Юрій Михайлович сказав мені вчора, що оскаржить у суді рішення про усунення його з посади", - сказав співак

"Я сказав йому, що це абсолютно даремно, проте він - людина принципова і, швидше за все, наполягатиме на своєму", - зазначив Кобзон.

Він також висловив жаль, що суспільство не підготували до відставки Лужкова і не пояснили, "в чому саме полягає недовіра, яка стала причиною такого рішення".

"З приводу чого недовіра? По сільському господарству? За продуктами харчування? За корупційною складовою?" - поставив риторичні питання Кобзон.

"Цей чоловік 18 років віддав Москві, тому так безпардонно звільняти його, не потиснувши меру руки, було неправильно", - сказав співак.

Відповідаючи на питання про те, як Лужков сприйняв повідомлення про свою відставку, Кобзон сказав: "Природно, ніякої ейфорії з цього приводу він не відчував. Але і в панічному настрої не був. Він думає про подальшу роботу".

Йосип Кобзон сказав, що він не здивується, якщо тиск на Лужкова буде продовжуватися.

"У фракції "Єдина Росія" мені рекомендували утриматися від коментарів з приводу відставки Лужкова, проте я вільна людина у вільній країні", - додав співак.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Лужков подасть до суду на Медвєдєва через відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі