субота, 01 червня 2024 13:53

Свідків "буквально розіп'яли": Трамп оскаржуватиме рішення суду у справі про виплати порнозірці

Свідків "буквально розіп'яли": Трамп оскаржуватиме рішення суду у справі про виплати порнозірці
Експрезидент США Дональд Трамп заявив, що оскаржуватиме рішення суду у справі про виплати порнозірці. Фото: gettyimages.com

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп оскаржуватиме рішення суду присяжних який визнав його винним у справі про приховування виплат порноакторці Стормі Деніелс.

Про намір "боротися" він заявив під час пресконференції, повідомляє Sky News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден відреагував на вирок суду у справі Трампа

"Ми будемо боротися. Ми будемо оскаржувати це з багатьох різних питань", - сказав Трамп.

Окрім того, він розкритикував відмову суду на прохання його адвокатів змінити місце проведення судового засідання. Трамп стверджує, що свідків з його боку "буквально розіп'яли".

Він також вважає, що судовим процесом над ним керує президент США та його опонент на наступних виборах Джо Байден, а також "його люди". Трамп переконаний, що для його переслідування Білий дім нібито співпрацював із Міністерством юстиції.

У ніч на 31 травня суд присяжних Нью-Йорка в США визнав винним експрезидента Дональда Трампа за всіма 34-ма пунктами кримінального провадження.

Він заплатив своєму адвокату Майклу Коену близько 130 тисяч доларів США нібито за юридичні послуги, а насправді ці кошти були передані порнозірці Стормі Деніелз за мовчанку про роман із Трампом.

Зараз ви читаєте новину «Свідків "буквально розіп'яли": Трамп оскаржуватиме рішення суду у справі про виплати порнозірці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі