четвер, 30 травня 2024 06:23

Спецтема: Війна Росії проти України

У Москві спалахнула сильна пожежа

У Москві спалахнула сильна пожежа
Пожежі присвоїли третій ранг складності. Фото: росЗМІ

У російській столиці в районі Новогирєєво трапилася масштабна пожежа.

У Москві спалахнув склад на площі 2 тис. квадратів, пише пропагандистське російське видання "РИА Новости" з посиланням на МНС РФ.

"На сході Москви співробітники МНС Росії ліквідують пожежу. Пожежа у виробничо-складській будівлі охопила дві тисячі метрів квадратних. Горить різнорівнева виробничо-складська будівля. До гасіння цієї масштабної пожежі залучили авіацію", - сказано в повідомленні.

Пожежі присвоїли третій ранг складності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Хмельниччині пролунали вибухи під час повітряної тривоги

"Всередині люди нібито чули голосні хлопки, для гасіння на місце пожежі вже летять гелікоптери. Загоряння розпочалося приблизно о 4:20 ранку на вулиці Мартенівській, на території колишнього машинобудівного заводу "Торос". Вогонь швидко поширився приміщеннями складу. Вже зруйнована частина покрівлі та відбулася деформація стін. У районі видніється величезний стовп чорного диму", - зазначають росЗМІ.

Є загроза переходу вогню на сусідню двоповерхову будівлю, рух Мартенівською вулицею перекрито.

Інформації про постраждалих наразі немає.

З'явилися супутникові знімки наслідків удару по Луганську. "Приліт" відбувся ввечері 27 травня. На супутникових знімках за 28 травня видно сліди масштабної пожежі.

Зараз ви читаєте новину «У Москві спалахнула сильна пожежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі