середа, 12 травня 2010 07:00

"Бюджет Януковича — це бюджет обману"

Лідер об"єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко назвала Державний бюджет на 2010 рік бюджетом обману. Про це вона сказала на засіданні опозиційного уряду.

За словами екс-прем"єра, у бюджеті не закладена жодна важлива реформа, зокрема, податкова, пенсійного забезпечення, охорони здоров"я та місцевого самоврядування щодо зміни міжбюджетних стосунків.

— Цей бюджет — це бюджет повної відсутності реформ. По суті фіксується та ситуація, яка була в країні багато років і призвела до економічної стагнації. Я б хотіла, щоб ми називали цей бюджет — бюджетом обману — і фахове середовище, і суспільство, яке буде користуватися ним у повсякденному житті, — говорить лідер опозиції.

За її словами, бюджет на 2010 рік ще більше поглиблює різницю між багатими і бідними людьми.

— Усі видатки спрямовані не для людей, а на підтримку тих корпорацій, які оточують Януковича і які прийшли відробити витрачені на вибори гроші, — заявляє Юлія Тимошенко. Вона зазначає, що обіцянка Януковича "бюджет для своїх" виконується в повному обсязі щодо олігархів у його оточенні.

Зараз ви читаєте новину «"Бюджет Януковича — це бюджет обману"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі