пʼятниця, 26 березня 2021 11:10

Зеленський знову вдається до адмінресурсу на виборах

Зеленський знову вдається до адмінресурсу на виборах
Новина з кандидатом від "Слуги народу" Вірастюком з'явилася на сайті президента 22 березня. Вірастюка у тексті назвали, як "громадський діяч".

Президент Володимир Зеленський створює додаткові переваги і використовує державний ресурс для кандидата від партії "Слуга народу" Василя Вірастюка на довиборах у Верховну Раду за округом №87. Про це повідомив Комітет виборців.

Так, 22 березня на офіційному веб-сайті президента опублікували новину: "Володимир Зеленський обговорив з Василем Вірастюком перебіг вакцинації на Івано-Франківщині та допомогу місцевому малому бізнесу під час карантину".

У робочій нараді президента взяли участь голова Івано-Франківської ОДА, голова Надвірнянської об'єднаної територіальної громади і кандидат від "Слуг". В тексті повідомлення на сайті президента наведено низку коментарів Вірастюка.

Це є прикладом використання адміністративного ресурсу і прихованою агітацією на користь кандидата від "СН", зауважили у громадській організації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський вийшов за владні повноваження і "перевершив" Януковича - голова "Опори"

Комітет виборців закликав президента дотримуватись принципів чесних і вільних виборів та не створювати додаткові переваги для окремих кандидатів.

Вибори в окрузі №87 відбудуться в неділю, 28 березня. Зареєстровані 15 кандидатів у народні депутати.

Торік напередодні місцевих виборів президент Володимир Зеленський їздив областями, де представляв кандидатів від "Слуги народу".

Громадські організації "Опор" та Комітет виборців заявляли, що це використання адміністративного ресурсу та політична корупція.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський знову вдається до адмінресурсу на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі