субота, 29 серпня 2020 19:48

Зеленський застосовує адмінресурс - "Опора"

Підтримка президентом Володимиром Зеленським партії "Слуга народу" на заходах, організованих облдержадміністраціями, та використання брендування партії можуть кваліфікуватися як адміністративний ресурс. Про це повідомляють у громадянській мережі "Опора".

Спостерігачі наводять приклад щоденних поїздок Зеленського областями. Як одну з них - у Дніпропетровську область.

26 серпня у Дніпрі Зеленський презентував Стратегію розвитку Дніпропетровщини в яхт-клубі "Січ" та представив кандидатів на посаду міських голів Дніпра та Кривого Рогу від СН.

 
 

"Для оцінки цієї ситуації важливо, що захід, який відвідав президент, був присвячений презентації Стратегії розвитку області та організований місцевою державною адміністрацією. Підтримка політичної сили на заході організованому органом публічної адміністрації та використання брендування партії відповідно до міжнародних стандартів можуть бути кваліфіковані як адміністративний ресурс", - кажуть в "Опора"

Також спостерігачі наводять рекомендацію міжнародних місій: учасники виборчих перегонів повинні утримуватись від використання фінансованих державою проєктів для отримання виборчих переваг у період кампанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський у робочий час займається агітацією. Офіс президента піарить його партію

Раніше про те, що президент Володимир Зеленський напередодні місцевих виборів займається політичною корупцією і використанням адміністративного ресурсу в агітації, заявляв Комітет виборців.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський застосовує адмінресурс - "Опора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі