неділя, 26 травня 2024 16:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Кров і руїни. Зеленський показав, що скоюють росіяни в Україні - відео

Кров і руїни. Зеленський показав, що скоюють росіяни в Україні - відео
Наслідки російського авіаудару по гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові. Фото: Facebook.com/zelenskyy.official

Російська агресія поширюється, якщо її не зупинити.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський опублікував кадри наслідків російських терористичних атак по цивільних об'єктах в Україні. На відео - зруйновані будівлі, кров, тіла людей.

"Такі загарбницькі режими, як російський, стрімко нарощують свої апетити до агресії. Коли вони досягають успіху в одній частині світу, це створює проблеми в багатьох інших місцях: агресія поширюється, якщо її не зупинити", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали відео з "Епіцентру" в момент удару російських терористів

Світ має що протиставити російському терору, сказав Зеленський.

"І ми в Україні потребуємо цієї допомоги. Вчасна й достатня підтримка від партнерів. Стійка, незмінна підтримка наших воїнів", - заявив президент.

Україні потрібно більше сучасних систем ППО, зокрема Patriot, сказав Зеленський.

"Та можливість знищувати російських терористів так, щоб вони не могли наближатися до наших кордонів, - рішення, які допоможуть захищати життя й унеможливлять поширення війни", - заявив глава держави.

"Дякую всім у світі, хто це розуміє і підтримує Україну", - звернувся Зеленський.

Зенітні ракетні комплекси Patriot є системами ППО тільки коли діють - захищають життя, а не стоять без руху десь на базах зберігання. Patriot потрібні Україні зараз, сказав Зеленський.

Україна просить партнерів збивати російські ракети. Або надати нам необхідні для цього системи ППО і бойові літаки з відповідними технічними можливостями, сказав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Зараз ви читаєте новину «Кров і руїни. Зеленський показав, що скоюють росіяни в Україні - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі