неділя, 26 травня 2024 13:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Показали відео з "Епіцентру" в момент удару російських терористів

Показали відео з "Епіцентру" в момент удару російських терористів
25 травня близько 16:00 російські війська завдали авіаудару по будівельному гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові. Фото: Facebook.com/DSNSKHARKIV

Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Харківській області Сергій Болвінов оприлюднив відео моменту російського удару по гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові.

"На відео, з яким зараз працюють слідчі, - момент удару. Чітко видно, що люди абсолютно не були готові до такої атаки, перебували на робочих місцях та займалися своїми справами. Нині вивчаємо кожну хвилину записів з камер", - сказав Болвінов.

Тіла ще семи жертв, яких розшукують родичі і колеги, поки не вдалося виявити. Вони вважаються зниклими безвісти, повідомив поліцейський.

"Так само, як і ті люди, останки яких ми вже знайшли, але ще працюємо з ДНК", - повідомив Болвінов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський на тлі зруйнованої росіянами друкарні звернувся до Байдена і Сі - відео

"Звертаюся до кожного, хто зараз шукає своїх близьких. Здавайте зразки ДНК - наразі це єдиний спосіб встановити особи тих, кого вже відшукали та ще знайдуть на місці удару. Повідомляйте про зникнення людей, які могли знаходитися в "Епіцентрі", - сказав Сергій Болвінов.

25 травня близько 16:00 російські війська завдали авіаудар по Київському району Харкова. Ворог вдарив по будівельному гіпермаркету, в якому перебували понад 200 людей, повідомила обласна прокуратура. Спалахнула масштабна пожежа.

Загинули 14 людей, 43 людини отримали поранення.

Рятувальники завершили ліквідацію пожежі у гіпермаркеті.

Зараз ви читаєте новину «Показали відео з "Епіцентру" в момент удару російських терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі