середа, 26 червня 2024 08:11

На територію будинку британського прем'єра проникло четверо злодіїв

На територію будинку британського прем'єра проникло четверо злодіїв
Четверо чоловіків пробрались на територію будинку прем'єр-міністра Великої Британії. Фото: eastnews.ua

У Великій Британії 25 червня заарештували чотирьох чоловіків за підозрою в незаконному проникненні на територію будинку прем'єр-міністра країни Ріші Сунака.

Інцидент стався за адресою виборчого округу Сунака в селі Кірбі Сігстон, повідомляє поліція англійського графства Північний Йоркшир.

"У цей час британський прем'єр був присутній на заходах, пов'язаних із державним візитом Японії до Лондона", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засновник WikiLeaks визнав себе винним, щоб вийти із в'язниці

Правоохоронці прибули на місце події уже через хвилину після того, як сторонні увійшли на територію будинку Сунака.

Зловмисників затримали близько 12:40. Їх вивели з території і заарештували за підозрою в порушенні громадського порядку за обтяжувальних обставин. Імен затриманих не називають, але уточнюється, що вони з різних районів Англії, їм 20, 21, 43 і 52 роки.

У Німеччині кортеж прем'єра Угорщини Віктора Орбана потрапив у ДТП дорогою в аеропорт у Штутгарті. Унаслідок аварії 61-річний поліцейський невдовзі помер у лікарні. Ще один офіцер отримав важкі поранення.

Зараз ви читаєте новину «На територію будинку британського прем'єра проникло четверо злодіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі