пʼятниця, 28 червня 2024 18:55

Після дебатів із Трампом Байден зробив важливу для американців заяву

Після дебатів із Трампом Байден зробив важливу для американців заяву
Джозеф Байден і Дональд Трамп зустрілися не дебатах. Фото: Getty Images

Президент Сполучених Штатів Америки і кандидат на наступних президентських виборах Джозеф Байден не вибуватиме з передвиборчих перегонів після дебатів із його суперником Дональдом Трампом.

Про це сказав речник кампанії Байдена Сет Шустер, повідомили The Hill.

Сам Байден після дебатів не захотів відповідати, чи повинен він відмовитися від участі у виборах.

"Ні. Важко дебатувати з брехуном. New York Times зазначила, що він (Трамп. - Gazeta.ua) збрехав 26 разів", - сказав президент США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час дебатів Байден і Трамп перейшли на особистості

Після завершення дебатів рейтинг прихильності до Байдена в опитуванні Gallup упав на чотири пункти - до 37%. Водночас прихильність до Трампа зросла на чотири пункти - до 46%, пишуть hromadske.

Основна критика в бік Байдена - його вік. Хоча різниця у віці з Трампом у нього невелика - 81 рік та 78 років - багато кого напружила "кволість" нинішнього президента США: він затинався і вимовляв свої репліки тонким голосом, бурмочучи слова, та час від часу мав розгублений вигляд.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента. Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

Зараз ви читаєте новину «Після дебатів із Трампом Байден зробив важливу для американців заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі