субота, 29 червня 2024 20:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Караван лає, а збірна України їде додому - найкращі меми тижня
29

Цього тижня користувачі соціальних мереж відреагували мемами на затримання народного депутата від партії "Слуга народу" Миколи Тищенка і виліт футбольної збірної України з Євро-2024.

Gazeta.ua зібрала найцікавіше.

26 червня збірна України зіграла у нічию зі збірною Бельгії в останньому матчі групи E на Євро-2024.

Команда залишилася на четвертому місці у групі і не вийшла до плей-оф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Немає ніяких виправдань, тільки біль і розчарування" - гравець збірної України зробив відверту заяву після вильоту з Євро-2024

Печерський районний суд міста Києва призначив Тищенку цілодобовий домашній арешт.

Зранку минулого вівторка слідчі Державного бюро розслідувань вручили йому підозру за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі.

У суді Тищенко заявив журналістам: "Як кажуть, караван лає…", але зупинився. Однак його слова продовжили присутні: "…собака йде".

Микола Тищенко обирався до Верховної Ради від партії "Слуга народу" по округу у Святошинському районі міста Києва. Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури. Є кумом керівника Офіса президента Андрія Єрмака.

Минулого тижня користувачі соцмереж також створювали меми про Миколу Тищенка.

Перед цим у мережі відреагували мемами на рекламну кампанію білизни з колишньою акторкою "Студії Квартал 95" Оленою Кравець.

Зараз ви читаєте новину «Караван лає, а збірна України їде додому - найкращі меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі