пʼятниця, 18 червня 2010 18:37

В КМДА готується "чистка"

В КМДА готується "чистка"

Жоден чиновник, щодо якого виникли навіть підозри в корупції, не зможе продовжити роботу в структурах Київської міськадміністрації.

Про це в інтерв'ю "Дзеркалу тижня" заявив в.о. глави КМДА Олександр Попов.

Він також повідомив, що в команді київського мера скоро відбудуться нові зміни.

"Правоохоронні органи дійсно мають певний набір матеріалів відносно окремих посадових осіб, і думаю, найближчим часом вони про це скажуть. Я не можу і не маю повноважень вникати в ці матеріали, в те, наскільки напрацювання СБУ, МВС чи прокуратури серйозні. Але запевняю: жодна людина, на якого хоча б падає тінь корупції, в КГА працювати не буде ", - пообіцяв Олександр Попов.

Чиновник також запевнив, що керівництво КМДА налаштоване на радикальну боротьбу з корупцією.

"Не можу назвати конкретні терміни, але дуже швидко всі відчують, що і у президента і у Кабміну є велика політична воля в плані наведення порядку і боротьби з корупцією. І міськадміністрації в цьому напрямку буде працювати з силовими структурами плечем до плеча ", - заявив Попов.

Він також повідомив, що найближчим часом у складі київської мерії відбудуться нові зміни.

"Думаю, команда мера буде доповнена та структурована. Як? Це ви скоро побачите. Далі ми виробляємо стратегію нашої взаємодії - чіткий системний підхід з розумінням того, до чого і за який період ми повинні прийти", - констатував Попов.

Раніше, новопризначений заступник Черновецького не виключав своєї участі у виборах мера Києва.

Зараз ви читаєте новину «В КМДА готується "чистка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі