пʼятниця, 27 травня 2011 18:31

В Івано-Франківську викрали свободівця

В Івано-Франківську викрали свободівця

В Івано-Франківську невідомі викрали голову Стрийської районної організації партії "Свобода", депутата Стрийської райради Мар'яна Берездецького. Про це повідомляє прес-служба "Свободи".

У повідомленні сказано, що 27 травня його схопили і відвезли в невідомому напрямку.

"Викрадачів було семеро, всі вони були в цивільному. Мар'яну вони не пред'явили ніяких повісток або документів", - відзначили в прес-службі.

За даними "Свободи", невідомі міцної статури схопили Берездецького на вулиці Тролейбусній при виході з супермаркету, без будь-яких пояснень повалили на землю, скрутили і затягли у білий автобус з номерними знаками АТ 15157 ІС.

Повідомляється, що це не перший випадок, коли Берездецького намагалися викрасти.

"12 травня близько 19:00 в центрі Львова невідомі, які представилися співробітниками міліції, намагалися затримати Берездецького. Сталося це, коли свободівець повертався після сесії Львівської обласної ради", - повідомили в прес-службі.

Тоді, за даними "Свободи", на проспекті Шевченка до депутата підійшов чоловік у цивільному, представився співробітником міліції і наказав їхати з ним.

"Відразу з авто вийшли ще двоє кремезних чоловіків, і вже втрьох намагалися затягнути свободівця в машину", а коли Берездецький почав чинити опір, з'явилося ще двоє в цивільному. Однак піднявся шум, збіглися люди, які не дали "заштовхати депутата в машину".

Також, згідно з повідомленням, 15 травня в будинку сестри Берездецького, а також його дівчини міліція провела обшуки.

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську викрали свободівця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі