четвер, 26 травня 2011 08:45

Ще двох "свободівців" арештували за День Перемоги у Львові

Ще двох "свободівців" арештували за День Перемоги у Львові

Личаківський райсуд Львова засудив до адмінарешту представників ВО "Свобода" Назарія Семчія і Олега Новоставського за підсумками подій 9 травня у Львові.

Відповідну постанову суд ухвалив 25 травня, повідомляє прес-служба партії.

Суд розглянув справу проти двох членів "Свободи" про адміністративне правопорушення за "злісну непокору законному розпорядженню або вимозі працівника міліції".

"За результатами розгляду справи суд вирішив застосувати до Семчія та Новоставського стягнення у вигляді адміністративного арешту на строк відповідно 7 і 10 діб", - зазначають в "Свободі".

"Попри те, що ч. 1 ст. 32 КУпАП передбачено застосування адміністративного арешту лише у виняткових випадках за окремі види адміністративних правопорушень, суд не звернув на це увагу та визнав недостатньою мірою покарання адміністративне стягнення у формі штрафу чи виправних робіт", - зазначив адвокат "свободівців" Руслан Валько, додавши, що постанова суду буде оскаржена.

Як відомо, 9 травня у Львові відбулися зіткнення між представниками націоналістичних сил і представниками партій КПУ, "Батьківщина", "Русское единство". У зіткненнях постраждали 17 осіб.

Наразі в СІЗО за події 9 травня перебуває депутат Пустомитівської райради Львівської області від ВО "Свобода" Степан Підкуймуха.

Зараз ви читаєте новину «Ще двох "свободівців" арештували за День Перемоги у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі