неділя, 11 грудня 2022 19:28

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського назвали єдиний шлях до завершення війни

У Зеленського назвали єдиний шлях до завершення війни

Шлях до завершення війни в Україні лише один.

Це військова поразка армії Росії, санкції проти РФ, її ізоляція на світових ринках, а також внутрішній саботаж у самій країні-агресорці. Про це у Twitter заявив радник голови Офіса президента України Михайло Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ назвали п'ять наративів, якими РФ "виправдовує" напад на Україну

"Не треба боятися постпутінського майбутнього. Є лише один шлях до завершення війни: військові поразки Росії на полі бою + санкційне виснаження ru-економіки + ізоляція Росії на світових ринках + внутрішній саботаж всередині РФ = перемога України та відновлення глобальної безпеки", – написав радник ОП.

Україна поставила собі за мету вибити російські окупаційні війська з усіх своїх територій і змусити їх відійти за кордон РФ.

А ось заходити українським воїнам на територію Росії не потрібно, адже програш РФ у війні та величезні втрати серед особового складу російської армії призведуть до потужних внутрішніх бунтів – і держава-агресор зжере сама себе зсередини без жодного втручання зовні. Про це в інтерв'ю Obozrevatel заявив радник голови Офіса президента Михайло Подоляк.

Він також наголосив, що Росія має відповісти за скоєне.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського назвали єдиний шлях до завершення війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі