субота, 31 серпня 2013 22:39

У Криму Партію регіонів рекламують в шкільних щоденниках
5

Фото: Фото з Facebook Леоніда Карпова

У щоденниках кримських школярів міститься реклама народних депутатів від Партії регіонів. Дизайн розроблений кримським міністерством освіти.

Як пишуть "Аргументи тижня - Крим", поряд із зображенням президента Віктора Януковича та його соціальних ініціатив, привітанням глави Ради міністрів Анатолія Могильова, а також фотографіями різних кримських чиновників і відомих спортсменів, внизу на 9-ти сторінках 48- сторінкового щоденника також розміщені фото народних депутатів від Партії регіонів, обраних за мажоритарним округом у Криму.

Крім ілюстрації, тут міститься опис "одного з напрямків діяльності народного депутата".

"Закупівля спортивного інвентаря, придбання сучасної інформаційної техніки, музичних інструментів для навчальних закладів автономії є одним з напрямків діяльності народного депутата України Григорія Груби", - зазначено, зокрема, у щоденнику.

Видання зазначає, що обкладинка щоденника, виконана у синьо-білих відтінках, нагадує обкладинку брошур Партії регіонів під час різних виборчих кампаній. Щоденник кримського школяра отримають безкоштовно всі учні 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів автономії до 1 вересня.

Зараз ви читаєте новину «У Криму Партію регіонів рекламують в шкільних щоденниках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі