вівторок, 19 травня 2009 15:31

Шуфрич обіцяє розібратись з Луценком

Шуфрич обіцяє розібратись з Луценком
Нардеп із фракції Партії регіонів, голова однієї із ТСК ВР щодо розслідування інциденту у Франкфурті Нестор Шуфрич сподівається, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко погодиться на те, щоб німецька сторона надала офіційні документи стосовно того, що сталося в аеропорту. Про це він заявив в інтерв"ю парламентським журналістам.

"Це головне, чого ми і суспільство сьогодні чекаємо. Ми хочемо мати ту базу, на підставі якої були зроблені відповідні висновки німецькою поліцією", - пояснив нардеп.

Коментуючи заяву нардепів із БЮТ про те, що на засідання комісії, яку він очолює, не ходитимуть депутати, Шуфрич зазначив: "Ми теж можемо не ходити на інші комісії, але сьогодні стоїть питання, чи хочемо ми реально дізнатися правду. Тоді повинна бути взаємна повага двох комісій. Якщо з одного боку буде саботаж, то це може викликати неадекватну реакцію з іншого боку. Я сподіваюся, що не буде саботажу роботи комісій".

На його думку, роботу комісій повинні врегулювати лідери фракцій на засіданні погоджувальної ради.

Нардеп упевнений, що депутатам вдасться організувати нормальну роботу обох комісій. "Але ми не повинні дозволити заговорити цю тему. Я думаю, що як мінімум одна із комісій звернеться до Генпрокуратури, щоб вона у рамках своїх повноважень і міжнародних угод отримала інформацію від прокуратури і поліції Франкфурта", - підсумував Шуфрич.

ВР створила ще одну Тимчасову слідчу комісію щодо розслідування інциденту з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, яку очолив депутат-"регіонал" Нестор Шуфрич, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич обіцяє розібратись з Луценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі