вівторок, 19 травня 2009 12:50

Для БЮТ і ПР дві комісії по Луценку - абсурд, але чекають на Литвина

Для БЮТ і ПР дві комісії по Луценку - абсурд, але чекають на Литвина

Депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що створена Блоком Юлії Тимошенко тимчасова комісія з розслідування франкфуртського інциденту з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, це абсурд.

"Вони намагаються створити комісію, яка буде розглядати їхні порушення. Представником комісії ставлять свою людину. Але ж тимчасові слідчі комісії створюються, як правило, опозицією, яка працює проти влади і в неї не вистачає інструментів роботи. А тут коаліція сама створює слідчу комісію, щоб розслідувати дії влади. Це повний абсурд", - сказав "регіонал".

У свою чергу віце-спікер Микола Томенко вважає, що у Верховній Раді не потрібні дві слідчі комісії з розслідування інциденту з головним міліціонером країни. Про це він заявив журналістам.

Таким чином Томенко висловив протилежну позицію, ніж у його однопартійців.

"Відмінність слідчої комісії БЮТ і ПР лише у прізвищах, - говорить "БЮТівець". - Тому треба знайти спільну мову і зробити з двох комісій одну, бо так серйозного розслідування не буде".

Також за словами Томенка, він сподівається, що спікер Володимир Литвин запропонує депутатам, щоб була спільна комісія".

Тимчасову слідчу комісію від БЮТ має очолювати народний депутат Забзалюк Роман. Головою ТСК від "регіоналів" обрано Нестора Шуфрича.

Нагадаємо, Партія регіонів відмовилась від блокування парламентської трибуни на час проведення внутрішньоурядового розслідування та розслідування ТСК щодо інциденту з Луценком.

Юрій Луценко тимчасово усунений з посади міністра внутрішніх справ України.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Для БЮТ і ПР дві комісії по Луценку - абсурд, але чекають на Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі