пʼятниця, 06 серпня 2010 13:13

Симоненко закликав "товаришів" стати пожежниками

Симоненко закликав "товаришів" стати пожежниками

Лідер комуністів Петро Симоненко закликав усіх членів КПУ "мобілізувати свій ресурс для вирішення поставленого партією завдання" - боротися з пожежами. Про це йдеться у зверненні Симоненка до членів партії, повідомляє прес-служба КПУ.

"Товариші, я закликаю всі первинні партійні організації, особливо ті, які працюють у сільській місцевості, проявити ініціативу і включитися в боротьбу за запобігання пожежам", - звернувся Симоненко до однопартійців.

У документі сказано, що "ситуація критична". "Ми добре знаємо, що бувають в житті такі ситуації, коли перед загальною бідою об"єднується весь народ незалежно від ідеологічних переконань. Сьогодні саме такий момент у житті країни. Комуністи повинні показати приклад у цьому", - йдеться у зверненні.

Лідер КПУ зазначив, що необхідно мобілізувати партійців, сформувати мобільні загони, використовувати той автотранспорт, який є в районних комітетах партії і організувати патрулювання пожежонебезпечних районів.

"Дуже важливо, щоб наші мобільні групи уважно і відповідально попрацювали у вихідні дні, коли городяни, рятуючись від аномальної спеки виїжджають на природу", - відзначив Симоненко.

Він також звернувся до комуністів, "які керують підприємствами" з проханням допомагати органам місцевого самоврядування технікою і людьми.

"Вірю, що первинні партійні організації зуміють мобілізувати весь свій ресурс для вирішення поставленою партією завдання. Ми повинні сьогодні використовувати ресурси, що все є у нас, щоб протистояти стихії", - завершив Симоненко.

Як повідомлялося, 1 серпня в Дніпропетровській області на землях лісового фонду Новомосковського військового лісгоспу сталася лісова пожежа на загальній площі близько 100 га.

Через загрозу пожеж Президент України Віктор Янукович перервав відпустку і скликав екстрене засідання Ради з національної безпеки і оборони України, яке відбудеться в Криму в четвер, 5 серпня, о 14:30.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко закликав "товаришів" стати пожежниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі